Baby’s zijn misschien te klein om op een fiets of driewieler te springen, maar dat betekent niet dat ze niet mee kunnen doen. Smart Trikes zijn een heel specifiek type driewieler, ontworpen met baby’s en peuters in gedachten. Ze laten kinderen trappen en sturen, maar hebben een bedieningsstang waarmee ouders de volledige controle over het voertuig kunnen krijgen. De ouder kan op elk moment een koppelingsschakelaar gebruiken om de ouder volledige controle te geven. Sommige slimme driewielers hebben extra functies zoals zonneschermen, opbergzakken, flessenhouders en meer. Bovendien kunnen veel van deze driewielers worden aangepast naarmate het kind groeit, waardoor het niet meer nodig is om meerdere voertuigen te kopen.

De Little Tikes 3 in 1 elektrische driewielers kunnen veranderen naarmate je kind groeit. Het heeft een bedieningshendel aan de achterkant waarmee ouders hun kinderen tijdens de reis kunnen helpen. Het handvat is volledig verstelbaar voor volwassenen van verschillende lengtes. Een zonnescherm houdt de schittering uit de ogen van kinderen, zelfs als ze besluiten een dutje te doen. Als ze tijdens hun uitje uit hun dak gaan, kunnen ze hun voeten van de pedalen halen en op de voetsteunen plaatsen.

Kinderen zitten in de comfortabele stoel en worden vastgezet met een veiligheidsgordel. Little Tikes heeft een zitframe dat erop kan worden geplaatst om jonge peuters verder vast te zetten. Om te voorkomen dat de pedalen tijdens een begeleide rit met hoge snelheid ronddraaien, kunnen ze met een knop worden vergrendeld. Bij de achterwielen zit een handige opbergemmer voor speelgoed, snacks en meer. Ouders kunnen het handvat veilig met één of twee handen gebruiken. Uw kinderen zullen genieten van het gevoel van vrijheid en prestatie terwijl ze nieuwe vaardigheden ontwikkelen en met het voertuig meegroeien. Het is gemaakt door Little Tikes, een bedrijf dat zich toelegt op het maken van veilige en betrouwbare producten voor jonge kinderen.

Investeren in elektrische scooters voor kinderen kan voor veel ouders een waardevolle investering zijn. Uw kinderen zullen niet alleen veel plezier beleven aan dit soort ritjes op speelgoed, maar scooters zullen hen ook helpen om veel onafhankelijker te worden zonder dat ze het beseffen.

Omdat er zoveel verschillende soorten elektrische scooters beschikbaar zijn, kan het voor een ouder een hele uitdaging zijn om te bepalen welke geschikt is voor hun kind. Hieronder bekijken we enkele dingen waarmee ouders rekening moeten houden voordat ze in dergelijk speelgoed voor hun kind investeren.

1. Aangezien elektrische steppen voor kinderen werken op oplaadbare batterijen, moet u er rekening mee houden dat uw kind er niet meteen mee kan spelen. U zult zelfs merken dat de tijd die nodig is om de batterijen van deze machines volledig op te laden, tussen de 6 en 12 uur zal duren, afhankelijk van de grootte ervan. Maar als de batterijen eenmaal volledig zijn opgeladen, zullen ze uw kind uren speelplezier bezorgen.

2. Als je een elektrische scooter koopt met een zitje voor je kind, wil je kijken hoe groot het zitje erop is. Je hebt er een nodig die vrij breed is zodat ze comfortabel kunnen zitten, maar waarbij hun voeten plat op de voetplanken aan de zijkanten kunnen worden geplaatst. Als het zitje te klein is, is er een veel groter risico dat uw kind eraf valt, vooral als het door bochten rijdt.

3. Het volgende waarmee rekening moet worden gehouden bij het kopen van elektrische scooters voor kinderen, is de snelheid waarmee ze kunnen reizen, plus de leeftijd van uw kind. Voor het jongere kind is het soort scooter dat niet sneller dan 5 mph rijdt, zelfs als het bergafwaarts gaat, geschikt voor hen. Maar voor een ouder kind dat meer controle over zijn lichaam heeft, zal het geen probleem zijn om voor een kind te gaan dat met iets hogere snelheden reist. En wees niet bang om er een te kopen die iets sneller gaat dan uw kind wil, want naarmate hun vertrouwen in het gebruik van de scootmobiel toeneemt, is de kans groter dat ze sneller willen reizen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *